Keresett:

Ingyenes virusirtó letöltés

Ingyenes kémprogram kereső - Spybot Search and Destroy

A Spybot Search and Destroy egy ingyenes szoftver, amely a rosszindulatú programok eltávolításában lehet a segítségünkre. A segítségével módosíthatjuk az automatikusan induló programokat és a regisztrációs adatbázisról is készíthetünk mentést.

Vírusírtó letöltése ingyen - Microsoft Safety Scanner

A(z) Microsoft Safety Scanner ingyenesen letölthető, amely igény szerinti vizsgálati lehetőségeket biztosít, és segít eltávolítani a vírusokat, kémprogramokat és egyéb rosszindulatú szoftvereket.

Online vírusellenőrzés

Vírusellenőrzés online, egyszerűen gyorsan. Az ESET ingyenes internetes szolgáltatásának segítségével a NOD32 letöltése és telepítése nélkül is ellenőrizheti, hogy számítógépén található-e vírus vagy kémprogram. Az online vírusellenőrzés végrehajtása akkor ajánlott, ha a gép működése bizonytalan.

ESET NOD32 Antivirus 3

ESET NOD32 Antivirus 3Az ESET által fejlesztett, többszörösen díjnyertes NOD32 Antivirus szoftver megfelelő védelmet nyújt a vírusok ellen, vagy ha már megfertőzték a gépet, akkor hatékony vírusírtást szolgál. Nem igényel nagy számítógépes erőforrásokat, tartalmaz beépített POP3 szűrőt, amivel védi a levelezőprogramokat. Valós idejű védelmet nyújt a kémprogramok, trójaiak,

Kéretlen levelek áthelyezése - SpamPal

Kéretlen levelek áthelyezése - SpamPalA SpamPal szoftver az levelező kliens/program és a webes tárhely között helyezkedik el.  Azokat az üzeneteket, amelyeket a program kéretlennek tekint, speciális fejléccel látja el; egyszerűen csak konfigurálni kell az e-mail klienst minden ilyen fejléccel rendelkező elem kiszűrésére és kiemelésére egy külön mappába, így a spam nem keveredik össze azokkal a levelekkel amelyeket valóban vár a kedves felhasználó.

Víruskeresés az e-mailekben - SpamExperts Desktop

Víruskeresés az e-mailekben - SpamExperts DesktopA SpamExperts Desktop egy kéretlen leveleket szűrő alkalmazás. A SpamExperts Desktop kompatibilis a következő alkalmazásokkal: Outlook, Outlook Express, Thunderbird, IncrediMail, Netscape, Opera, PocoMail, Pegasus Mail, WinMail, The Bat!, Mozilla, Groupwise és Eudora.  30 nap után a SpamExperts Desktop automatikusan ingyenes SpamExperts Desktop Limited-re változik.

Ingyenes vírusírtó - VIPRE Rescue

Ingyenes vírusírtó - VIPRE RescueA naponta frissülő VIPRE Rescue eltávolító eszköz a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó napi 30-60.000 új károkozóval, kémprogrammal és trójai szoftverrel bővülő adatbázisán alapszik, gyorskeresésével mindössze pár perc alatt, automatikusan eltávolítja a számítógépről a károkozókat. Segítségével jelenlegi vírusvédelmét, kémprogram eltávolítóját a programok eltávolítása nélkül is próbára teheti, vagy rendszeresen használhatja a hagyományos vírusirtók

Ad-Aware - Kémprogram eltávolító letöltése

Az Ad-Aware kémprogramok eltávolítására alkalmas vírusellenőrző program. Az Ad-Aware átkutatja a memóriát, a registry-t és a merevlemezt ismert kémprogramok után kutatva, és lehetőséget ad azok eltávolítására. A programok mellett a legismertebb reklámkiszolgálók által a felhasználók nyomon követésére használt sütik, valamint a reklámokat megjelenítő bővítések törlésére is használható.

AntiVírus letöltése ingyen - Avira AntiVírus

Az Avira vírusirtó ingyenesen letölthető változata több mint 60.000 vírust képes felismerni és törölni. Érdemes megemlíteni a ma legveszélyesebb - Worms és Trojai - vírusokat mint a Worm/Zafi.D, TR/Bagle.GD, Worm/Womble.D, Worm/Mytob.CR és a Worm/Netsky.D.Dam melyeket képes eltávolítani. Ma több mint 30 Millióan használják ezt a kiváló Avira AntiVírus kereső és eltávolító programot.

Spyware ingyenes vírusírtó program

A Spyware vírusírtó program mélyreható vizsgálatot képes végezni. A Spyware vírusírtó program segítségével megszabadulhatunk a kellemetlenkedő vírusoktól. Letölté, majd telepítés után futtatható. Az ingyenes verziótak is létezik frissítése. 

Kémprogramok (Trojans, spyware) eltávolítása

Kémprogramok (pl.: Spyware, Worms, Trojans, Adware, Malware) eltávolítására alkalmas ingyenes SUPERAntiSpyware ellenőrző program otthoni használatra ingyenes. Az ellenőrző programmal hatékonyan védekezhetünk a különféle kémmodulok és spywarek ellen. Online adatbázis frissítés, számtalan beállítási lehetőség, apró méret és valósidejű védelem jellemzi a programot.